«

»

Drob de miel

Ingrediente:

drob de miel

  • organe de miel( plamani, rinichi, ficat, inima)
  • 250g carne
  • marar
  • 2-3 legaturi patrunjel
  • 2-3 legaturi ceapa verde
  • 2-3 legaturi usturoi verde
  • 1 lingura untura
  • 3-4 oua
  • prapurele mielului
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Se dau organele si carnea prin masinan de tocat, se adauga sare, piper, marar, patrunjel, ceapa si usturoiul , toate tocate marunt, apoi se adauga ouale si se amesteca bine. Se ia o cratita, se unge bine, cu un strat mai gros de untura (sau ulei), se intinde bine prapurele pe fundul ctratitei si pe peretii ei, dupa care se toarna , la mijloc compozitia pentru drob, urmand a fi uniformizata. Se aduna usor cu mana praporele de la margine catre mijloc peste compozitie si se introduce in cuptor. In loc de prapure se poate pune o bucata de pergament unsa bine pe ambele parti sau o foaie de placinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>